Hoe werkt het?

Het Tonius platform maakt resultaat inzichtelijk.

  • Helder dashboard
  • Toegang voor verschillende partijen
Tonius - partner

Trots dat het werkt

Hoe mooi zou het zijn wanneer alle burgers financieel zelfstandig zijn en gewoon hun maatschappelijke bijdrage kunnen leveren.

Zélfs de doelgroep die nu sterk afhankelijk van de gemeente is, omdat ze een uitkering of een schuldhulp traject hebben.

Zelf een inkomen genereren

Wij willen deze doelgroep ondersteunen om zélf aan het werk te zijn en zélf een inkomen te genereren. Deze groep is vaak prima in staat om losse opdrachten uit te voeren.

Tegelijk is deze groep vaak nauwelijks in staat zich als ZZP-er te vestigen of gedragen. De regelgeving is te complex en het proces van eigen ondernemerschap te ingewikkeld.

Dit is Tonius - onderweg
Tonius - voor gemeenten

Ondernemers ondersteunen

Tonius is een platform dat mensen in staat stelt om zelfstandig aan het werk te gaan. Het stimuleert mensen opdrachten en klussen op te pakken en op die manier in hun eigen inkomsten te voorzien.

Het Tonius platform ondersteunt hen bij het ondernemerschap en stelt hen in staat om zich als ondernemer te gedragen: financieel, fiscaal, juridisch en praktisch.

Eenvoudige administratie

Doordat de administratie in de app wordt geregeld heeft de gemeente ook zicht op de inkomsten. Via het platform kan aan de deelnemer een Maatje of een Coach toegewezen worden, waardoor de startende ondernemer geholpen kan worden om de goede keuzes te maken.

Tonius - gemeente
Tonius - voor gemeenten

Elkaar helpen

Omdat Tonius een platform is kunnen deelnemers elkaar versterken, ervaringen en opdrachten uitwisselen en is het ook mogelijk om opdrachten samen op te pakken.

Tonius - hoe werkt het?

Meer inzicht

Wanneer een gemeente Tonius beschikbaar stelt voor een specifieke doelgroep, voorziet het platform in gerichte KPI’s en een vergelijking met andere doelgroepen of gemeenten.

Daardoor weet de gemeente altijd welke trends er zijn, welke coaches of welke interventies tot goede resultaten leiden en wat het rendement van de inspanning is.

Klaar om meer te ontdekken?

Wij komen graag langs om te vertellen wat Tonius voor u kan betekenen.