Tonius.nl is hét internetplatform voor (startende) ondernemers (met bijstandsuitkering) die werkzaam zijn in risicovol of laagbetaalde sectoren. Tonius stelt het succes en welzijn van deze ondernemers centraal.

Resultaat

Een online marktplatform waar allerlei verschillende diensten worden aangeboden. Van pizza-catering tot houten tuinmeubels, van schilderwerken tot interieurverzorging.

Geleverd door ondernemers die stad- of dorpsgenoten zijn, maar langdurig buiten het reguliere arbeidsproces stonden of moeite hebben om een start te maken als ondernemer. Deze marktplaats voorziet in aansluiting, ondersteuning en gemeenschap voor alle deelnemers.

Het resultaat dat ons voor ogen staat is om de waarde-ketens van zowel de ondernemer met bijstandsuitkering, als ook de waarde-keten “bijstandsuitkeringen managen” te integreren en zo meer waarde voor alle stakeholders te genereren. Deze integratie verbetert de bestaande resultaten (verhoogt waarde) maar levert ook nieuwe resultaten! Denk bijvoorbeeld aan proces informatie die voorhanden komt over welke type ondernemers succesvoller zijn gedifferentieerd naar begeleidingsaanpak of wijk. Of een vergelijk maken tussen steden of provincies onderling.