Werken in koffieshop

Missie

Ieder heeft het recht trots te zijn op wie hij is en wat hij doet. Ieder heeft het recht zich zelfstandig te vestigen en te voorzien in zijn eigen inkomen.

Tonius zorgt ervoor dat elke inwoner van Nederland de mogelijkheid heeft als ondernemer in zijn eigen inkomen te voorzien. Daarvoor ondersteunen we (startende) ondernemers met afstand tot de arbeidsmarkt. Tonius is een internetplatform dat het succes en welzijn van deze ondernemers centraal stelt.

Resultaat

Een online marktplatform waar allerlei verschillende diensten worden aangeboden. Van pizza-catering tot houten tuinmeubels, van schilderwerken tot interieurverzorging.

Geleverd door ondernemers die stad- of dorpsgenoten zijn, maar langdurig buiten het reguliere arbeidsproces stonden of moeite hebben om een start te maken als ondernemer. Deze marktplaats voorziet in aansluiting, ondersteuning en gemeenschap voor alle deelnemers.

Het resultaat dat ons voor ogen staat is om de waarde-ketens van zowel de ondernemer met bijstandsuitkering, als ook de waarde-keten ā€œbijstandsuitkeringen managenā€ te integreren en zo meer waarde voor alle stakeholders te genereren. Deze integratie verbetert de bestaande resultaten (verhoogt waarde) maar levert ook nieuwe resultaten! Denk bijvoorbeeld aan proces informatie die voorhanden komt over welke type ondernemers succesvoller zijn gedifferentieerd naar begeleidingsaanpak of wijk. Of een vergelijk maken tussen steden of provincies onderling.